Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
alice465:   Followers: 0 ; Following: 0

Explore alice465's photo albums:
Photos from posts (1)

ilmainen deittisivuLue viitteitä löytää panoseuraa netistä 

Ymmärtää, että et ole yksin. 

Online panoseuraa vain tekeytyy kuin vähemmän monimutkainen tapa päivä-mutta se ei ole jatkuvasti tapauksessa. Valoisa puoli on, että sinulla ei ole baari, jossa on mahdollista tavata 20 hyvät; verkossa on miljoonia hyvät. Voit etsiä sekä tavata tyttö, olet aina ilmainen deittisivu etsivät baarissa-mutta sinun täytyy löytää hänet ensin verkossa. 

Ja sinun täytyy olla valmis kahlata pienellä tulisuudella. Usein se on paskaa, kuten nähdä "kuu" liian monta kertaa niin, että vastaus "Mitä isompi, aurinko tai kuu?" Joissakin tapauksissa se on tumma, emotionaalinen, "mitä järkeä tässä on" paskaa. 
Joskus henkilö pimeässä paikassa on todella paska tunne ja lähetä minulle sähköpostia. Se menee jotain tällaista: 

"Naaraat ovat vain toi erinomaisen näköiset kaverit, vain kaverit ovat houkutelleet upealta naisilla. Eivät saa minua väärin, en usko, että hahmo kysymyksiä yksilöille, mutta se on toisen fyysistä näyttää." 

"Olen yrittänyt useita panoseuraa sivustoja, mutta ei koskaan saa mitään. Ei päivää, mitä pari toimet saan johtaa ei ole paikka, tai minun täytyy tehdä kaikki työ ja he myös lisätä hieman keskustelua. Olen niin ahdistunut, että en halua heittää minun tabletti tietokoneeseen mennyt." 

"Todellisessa maailmassa, en saada vähän mahdollisuuksia tavata henkilö, ja minun ahdistus saa minut sosiaalisesti epämukavaa." 

"Näyttää naiset ovat vain utelias näyttää ja laina." 
Mitä minä väittävät, että nämä miehet, ja mitä aion sanoa, on: 

Jos todella tuntuu, ahdistus tai poikkeuksellisen epämiellyttävä sosiaalisissa olosuhteissa, katso tätä. Voit kehittää kyvyt käsitellä ja parantaa sosiaalisia kokemuksia. Löytää henkilö, et riippuu puhua tästä-- neuvonantaja, pappi, terapeutti, hyvä ystävä-- henkilölle, joka on varmasti rohkaisevaa, että varmasti auttaa sinua tutustu tapoja, joilla voit harjoitella, kasvaa, ja myös päästä eroon näistä ongelmia. 

Jos olet turhautunut, että olet roikkuu noin jotain, joka ei ole "takaisin" - tauko! Kun olet sijoittaa aikaa sekä valtaa takaisin oikealle paikoissa elämäsi, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä, voit todella tuntea paljon paremmin! Jos se todella tuntuu kuin lyömällä päätä seinään pinta, älä viettää aikaa verkossa. 

Työtä teet nyt tuntuu hyvältä koskien oman sekä luoda elämää olet nauttia on mitä vahvistetaan sinua niin paljon kuin rakentaa kiinteä yhteys kanssa asianmukaiset ihmisiä, jotka kestävät eliniän. 

Kyllä. Tämä on syvältä. Kuulen teidän stressiä. Sekä olen samaa mieltä kanssasi: on-line panoseuraa ON ensisijaisesti pinta-ala. Panoseuraa yleensä käsitellään korkea tunne ja myös alhainen logiikkaa. 
Siksi se on niin tärkeää, että me: 
1) Älä anna online panoseuraa ole lopussa kaikki-on-kaikki meidän rakkaus elämään, 
2) Käsitellä on itsevarma, itsestään tietoinen ihmisiä, jotka, kuten itse ja eivät vaadi muiden vahvista meitä, sekä 
3) Elää elämäämme todellista maailmaa, jossa me voimme valita viettää aikaa sekä valtaa yksilöiden, joka nostaa meidät ylös, tehdä työtä ja myös ottaa ilo vapaa-ajan toimintaa, joka rakentaa itseluottamusta sekä lisätä ilo elämässämme, samalla kun se on avoin kokous oikea henkilö meille. 

Joskus hienoimmista tarkoittaa eteenpäin on peruutettava. 
Antaa oman luvan keskittyä rakentamaan elämää, että voit arvostavat aikaa. 

Varmasti, on-line panoseuraa on kiinnittynyt pintaan, mutta se voi myös olla väline, joka auttaa meitä paikantamaan enemmän hyviä ihmisiä, me haluamme elämässämme-että haluavat pysyä elämässämme. Se voi olla hauska tapa tavata upouusi yksilöitä. 
Jos internetissä panoseuraa ei ole nautittavaa sinulle, tai jos se tekee sinusta tuntuu "vähemmän kuin" millään tavalla, älä investoida aikaa on! 

Pysyvyys on riesa, sekä vaivaa on kova-mutta uskon, että on reseptiä. 

Jos olet tällä hetkellä yrittää elää elämääsi offline ja saada noin-- rekisteröitymällä MeetUps, saada uusia ystäviä, huolehtii vanhoja ystäviä, jatkaa teidän harrastuksia ja etuja, on johtanut oman kirkon tai paikallisten järjestöjen ja myös naapuruston ryhmien-- ylläpitää, joka tekee näitä asioita. Nämä ovat kaikki asioita, jotka tekevät sinulle, että olet, että tekee sinut ilahtunut vaikka sinulla ei ole suhdetta, tai kun pistettä saada kovaa monilla muilla elämän alueilla. 
Muista, että olet sekä on-line panoseuraa eivät ole yksiavioinen. 

Kohde on emotionaalinen ja myös alkeellinen. Emme voi hallita tarkasti, miten muut reagoivat meihin. Emme voi säädellä kykyämme arvostaa elämäämme sekä löytää ihmisiä, me haluamme nauttia siitä ... samoin kuin ne ovat ihmiset, jotka eivät olettaa, että olemme vain "kauhea" tai vain "houkutteleva." Kauneus on jatkumo ja myös se villityksiä suotuisa, kun HALUAMME, että olemme, yrittää lisätä jotain mitä emme pidä, ja myös raja itseämme ihmisten kanssa, jotka arvostavat meitä, joilla niitä korkean laadun. 

On muitakin tapoja tyydyttää hyvät. Kerro kavereillesi ja kodin, että olet kiinnostunut saamaan perustaa (mukaan pari olennaiset standardit, kehittää). Tulet huomaamaan, että kun sinulla ei ole kaikkia munia yhteen koriin, olet paljon vähemmän vihainen Puku ja myös Tinder. 

Että, ja saada offline-tilassa, kun tarvitset! 

Olet älykäs, hauska, tietoinen yksilö, jolla on paljon tarjota. On monia henkilöitä, jotka ovat niin onnellisia, että teillä on niitä tärkeimpiä ominaisuuksia (itse olla yksi niistä). Minulla ei ole epäilystäkään olet varmasti tavata joku hieno, onko se internetissä tai pois. 
Olen ajatellut sinua niin hyvin kuin olen alla. 

Internetissä panoseuraa juuri tekeytyy helpompi tapa päivä-vielä se ei aina esimerkiksi. Erinomainen tieto on, että sinulla ei ole baari, jossa on potentiaalia täyttää 20 naista; verkossa on miljoonia tyttöjä. Voit etsiä ja tavata nainen, olet jatkuvasti etsivät baarissa-mutta sinun täytyy löytää hänet verkossa. 

Sinun todella tuntea paljon paremmin kun olet sijoittaa aikaa ja virtaa takaisin osaksi alueet elämässäsi, jotka tekevät sinusta tuntuu hyvältä! Älä viettää aikaa verkossa, jos se todella tuntuu lyömällä päätäsi vs. lohko seinä.

Post by alice465 (2019-03-18 02:19)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com